in Bitcoin

Er CNBC medanker Jim Cramer nå en bitcoiner?

kapitalforvaltningsselskap Morgan Creek Digital Assets , er CNBCs Jim Cramer , mannen som for to år siden sa at Bitcoin var “som en lovløs valuta”, nå en Bitcoiner.

Tidligere hedgefondforvalter Cramer er programleder for CNBC-showet “ Mad Money w / Jim Cramer „. Han er også medanker i CNBCs “ Squawk on the Street „, samt medstifter av finansnyhetsnettstedet TheStreet.

På 7 juni 2017 , da Bitcoin var handelen rundt $ 2800, etter å ha blitt fortalt på “Squawk on the Street” som Business Insider CEO Henry Blodget hadde spådd at Bitcoin Evolution en dag ville være verdt $ 1 million, dette er hvordan Cramer svarte:

Jeg tror det [Bitcoin] kan [nå $ 1 million] fordi de europeiske bankene febrilsk prøver å kjøpe dem slik at de kan betale ransomware. Det er en kortsiktig måte å kunne håndtere cybersikkerhet. Det er måten å betale av skurkene.

Men på 14 august 2018 , på et tidspunkt da Bitcoin nettopp hadde falt under $ 6K nivå, fant vi ut at Cramer hadde gått fra å være super bullish til bearish:

Jeg tror tidevannet har snudd mot det … Jeg sier ikke at tiden har gått, men det er en forestilling om at solen ser ut til å gå ned.

Vel, i går (10. september) fortalte Pompliano, som også er vert for “ The Pomp Podcast “ sine nesten 370 000 følgere på Twitter at han hadde overbevist Cramer om å kjøpe litt Bitcoin (tilsynelatende under et nylig podcastintervju med Cramer):

En CNBC-kollega fra Cramer som har vært super bullish på Bitcoin i lang tid, er hedgefondforvalter og CNBC-bidragsyter Brian Kelly, som ga følgende svar 27. juli da hun ble spurt av Melissa Lee, som er programleder for CNBC-showet “ Fast Money „, Hvilken eiendel han var mest bullish på – gull, sølv eller Bitcoin.“

Kelly svarte:

“Vel, for meg blir det Bitcoin. Du kan si ‚vel, BK, du er partisk fordi du driver et kryptofond‘, men det er ikke det.

“Jeg handler også makro, noe som betyr at jeg har en hel rekke forskjellige ting som jeg kan investere i – valutaer, aksjer, obligasjoner, edle metaller – og når jeg ser på edle metaller kontra Bitcoin, har Bitcoin bedre grunnleggende, og med grunnleggende, Jeg snakker om forholdet mellom lager og strøm.

“Det er bedre enn gull på dette tidspunktet fordi vi hadde halvering, og når jeg ser på Bitcoin-syklusene, har oksemarkedene en tendens til å klynges rundt halveringene, og så sporer vi akkurat som halveringssyklusen i 2016, og det ville antyde at en gang i 2. kvartal 2021 ser du på en Bitcoin-pris på $ 50.000. ”

En annen Bitcoiner CNBC-kollega til Cramer er Joe Kernen , som er medanker i CNBCs morgennyhets- og samtaleprogram “ Squawk Box „

12. mai avslørte Kernen uformelt (under et intervju med milliardær-risikokapitalisten Chamath Palihapitiya) det faktum at han er Bitcoiner.

Under intervjuet, mens Kernen fortalte Palihapitiya om milliardær makroinvestor Paul Tudor Jones IIs utseende på programmet en dag tidligere, avslørte han tilsynelatende for første gang at han eier Bitcoin:

„[Vi hadde] Paul Tudor Jones på i går, og han snakket om, du vet, QE uendelig [og] … kanskje tiden vil komme når du trenger å ha en form for eiendel som det er et fast beløp av, og han henviste til til Bitcoin.

„Jeg tror kanskje til og med Paul Tudor Jones …“

På dette punktet ble Palihapitiya, som er en stor talsmann for Bitcoin, interjisert:

„Si ordene! Si ordene!“

Kernen fortsatte deretter:

„Jeg må avsløre at jeg eier … Jeg mener, sammenlignet med deg, jeg eier som tre cent ut av en dollar eller noe … du vet hva jeg mener … men jeg må oppgi at jeg eier det … men Paul Tudor Jones laget saken i går, og du vet at gårsdagen var halvering… så lagerbeholdningen har nå økt. ”