in Bitcoin

Vaalien keskellä Bitcoin menee: Viikon Bad Crypto -uutiset

Se on ollut viikko. Onko politiikka tehnyt siitä hyvän vai huonon viikon, riippuu näkemyksestäsi, mutta jos pidät Immediate Edge, se oli varmasti hyvä. Hinta on noussut yli 8,5 prosenttia viimeisten seitsemän päivän aikana. Se on nyt reilusti yli 14 000 dollaria ja on viettänyt 100 päivää yli 10 000 dollaria . Jotkut asiantuntijat ennustavat uuden hyppyn. Toiset odottavat positiivisia merkkejä vuoteen 2016 . Sitten myös vaaleja edeltäneen vakauden jaksoa seurasi mielenosoitus.

Seuraava vastustustaso voi olla 17 000 dollaria. Saako Bitcoin sinne? Paljon riippuu siitä, kuinka pitkälle se putoaa ensin

Valaat näyttävät varmasti optimistisilta. Vaalipäivänä 58 861 BTC siirtyi pois Binancesta. Se on noin 816 miljoonaa dollaria. Se voi olla seurausta kaupasta, mutta se voi olla myös valaita, jotka valmistautuvat hintaralliin . Noin miljardi dollaria muutti myös Silk Road -lompakosta ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen. Se saattaa johtua hakkeroinnista .

Mutta Paypal on optimistinen Bitcoinin tulevaisuudesta. Yhtiö nostaa viikoittaisia ​​ostorajoja 10000 dollarista 15000 dollariin. Kolikolla on uusi ystävä Yhdysvaltain senaatissa. Republikaanien Cynthia Lummis voitti kilpailun Wyomingin edustajana. Lummis osti ensimmäisen kerran Bitcoinin vuonna 2013 ja näkee digitaalisen valuutan luotettavana arvon säilyttäjänä.

Ei vain Bitcoinilla, joka toimii hyvin. Sen perustana oleva tekniikka on myös rullalla

Associated Press käytti blockchain julkaista vaalitulos ja varmistaa, että nämä luvut ei voitu hakata. Australian senaatin jäsen Andrew Bragg on ajautunut estoketjuun keinona helpottaa taloudellista noudattamista . Gibraltar on liittynyt Global Blockchain Business Counciliin tarkkailevana jäsenenä. Britannian merentakainen alue liittyy yli 50 maahan neuvostoon ja aikoo edistää blockchain-käyttöä saarella. Bangladeshissa HSBC: n paikallinen haara on tehnyt maan ensimmäisen kansainvälisen blockchain-kaupan rahoitustapahtuman. Digitaalisen hyvityskirjan käsittely kesti alle päivän. Ilman estoketjua se olisi kestänyt 5-10 päivää.

Bitcoin ja blockchain saattavat olla nousussa, mutta DeFi-markkinat alkavat jäähtyä. Ethereumin maksut ovat laskeneet . Mutta Electroneum on ylöspäin ja juhlii. Salausmaksuverkosto viettää kolmatta vuosipäivää . Se odottaa innolla ETN- kolikonsa käytön laajentamista ja AnyTask-keikka-alustan kasvattamista .

Lopuksi, jos haluat ajaa vuoden ulkopuolella uudella Tesla Model 3: lla, CoinZoom antaa sen pois . Käytä vain CoinZoom VISA -korttia tai vaihda selkänoja alustan pörssiin ja olet laukauksessa. Se tekisi hyvän viikon.